Telèfon

Memòria prevencionista

Biblioteca digital

En aquesta secció trobarà publicacions electròniques d'accés lliure a la Web sobre els distints àmbits d'especialització de la seguretat i salut en el treball.

Publicador de continguts

ESTADOS UNIDOS. Occupational Safety and Health Administration. OSHA Technical Manual (OTM)

ESTADOS UNIDOS. Occupational Safety and Health Administration.. OSHA Technical Manual (OTM) [en línea]. Washington, D C. : Department of Labor, Occupational Safety and Health Administration, 2022....

COMITO, Lauren; ZABRISKIE, Christian (2022). The Urban Library Trauma Study: final report [RE13542]

COMITO, Lauren; ZABRISKIE, Christian. The Urban Library Trauma Study: final report [en línea]. Brooklyn (Nueva York) : Urban Librarians Unite, 2022. 61 p. [Consulta: 22.07.2022]. ISBN...

Recomanem

Recomanem

Li recomanem que utilitze el buscador d'aquest lloc web per a trobar els documents que necessite.

DOCUMENTACIÓ TÈCNICA

DOCUMENTACIÓ TÈCNICA

portada_boletin.jpg

CONSULTE ELS NOSTRES BUTLLETINS DE DOCUMENTACIÓ TÈCNICA

En ells trobarà referenciats i classificats els documents cientificotècnics que anem incorporant a aquesta biblioteca digital, així com sumaris de revistes especialitzades d'accés a través d'internet, llocs web recomanats, l'agenda d'activitats formatives de l'INVASSAT i altres informacions que puguen ser d'utilitat per als que s'ocupen de la prevenció de riscos en el treball.

Enciclopèdia de salut i seguretat en el treball de l'OIT

La principal obra col·lectiva sobre SST, promoguda per l'OIT i editada en castellà per l'INSST. Obra de referència imprescindible.