Visualització de contingut web

Memòria prevencionista

La difusió de la cultura prevencionista entre la ciutadania i les empreses valencianes forma part del nucli de tasques bàsiques de l'INVASSAT. En aquesta secció es comparteixen recursos gràfics i textuals d'accés lliure a través de la Xarxa recopilats pel centre de documentació de l'Institut. Eixos materials, de forma majoritària, evoquen l'evolució de la percepció del risc laboral i de la seguretat en el treball al llarg del temps. Perquè disposar d'espais i condicions de treball saludables no sempre ha sigut possible...

Galeria fotogràfica
Fotografies accessibles lliurement a través d'internet en col·leccions públiques de tot el món. Documents en el domini públic o amb llicències Creative Commons que habiliten ser compartides.
equipo_rescate.jpg
Clàssics de la seguretat i la salut en el treball
Publicacions clàssiques sobre la seguretat i la salut en el treball d'accés lliure en la Xarxa. Des de les condicions de treball que van suportar els treballadors i les treballadores durant la primera revolució industrial fins tractats de primers auxilis de les primeres dècades del segle XX.
1856_monlau_higiene.jpg