Telèfon

Memòria prevencionista

Premis al coneixement en prevenció de riscos laborals

Premis al coneixement en prevenció de riscos laborals


 

La Llei 2/2004, de 28 de maig de la Generalitat, va crear l'Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball (INVASSAT) com a organisme autònom de caràcter administratiu, que es configura com l'òrgan cientificotècnic en matèria de prevenció de riscos laborals de l'Administració de la Generalitat, i la fi de la qual és la promoció de la seguretat i salut en el treball en el conjunt de la societat valenciana. Així mateix, l'Administració del Consell i els agents econòmics i socials en el Pacte Valencià pel Creixement i Millora de l'Ocupació en la Comunitat Valenciana, van apostar per a potenciar la millora de les condicions de treball en matèria de seguretat i salut laboral de les nostres empreses i organitzacions. La promoció de la seguretat i salut en els llocs de treball requereix l'adopció de mesures d'acció positiva, eficaces i executives, dirigides a previndre els riscos laborals.

Una manera de promoure la seguretat i salut és el reconeixement dels millors treballs final de màster realitzats per l'alumnat i dirigits per professores i professors dels màster en prevenció de riscos laborals, incentivant d'aquesta manera la cultura preventiva del personal tècnic especialitzat en PRL, amb antelació a l'acompliment de les seues funcions i reconeixent la labor dels qui hagen dirigit els millors treballs. D'aquesta manera, l'INVASSAT pretén reconéixer l'alt nivell de qualitat dels millors treballs final de màster o d'especialitat en PRL, promovent la seua difusió i premiant als seus autors, autores, directores i directors a través d'un reconeixement públic.

Ves enrere Premis al coneixement en PRL 2022

Premis al coneixement en PRL 2022

Acte de lliurament dels guardons als premis al coneixement en prevenció de riscos laborals 2022

Seu central de l'INVASSAT. Burjassot, 15 de novembre de 2023.

L'acte de lliurament coincidirà amb la celebració de la jornada tècnica La prevenció en l'activitat d'elaboració i muntatge de falles i fogueres i le presentació de la Guia de prevenció de riscos laborals en l'elaboració i muntatge de falles i fogueres, elaborada pel personal tècnic de l'INVASSAT. Consulta el programa. Clica ací per a arribar a l'INVASSAT.

 

Convocatòria per a l'any 2022 dels premis al Coneixement en PRL.
Consulta la Resolució de 30 de juny de 2022, de la Presidència de l’Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball (INVASSAT), per la qual es regula el procediment de concessió, l’any 2022, dels reconeixements als millors treballs fi de màster o de grau universitari o d’especialitat en Prevenció de Riscos Laborals de la Comunitat Valenciana, denominats Premis al Coneixement en PRL (DOGV núm 9383 de 14.07.2022).

Jurat

 • Fernando Sáez Ramos (INVASSAT). President.
 • Juan Carlos Castellanos Alba (INVASSAT). Secretari.
 • Juan José Puchau Fabado (INVASSAT).
 • Pilar Fuentes Llopico (ITSS-CV).
 • Marisa Baena Martínez (UGT-PV).
 • Mila Cano Monterde (CCOO-PV).
 • Rosa Pla Beltrán (CEV).
 • Beatriz Talón Cardona (CEV).
 

Treballs premiats

 
 
 • Francisco Miguel Moreno Conesa. Evaluación de burnout y fatiga por compasión en sanitarios de primera línea, en un hospital de la Comunitat Valenciana. Orientaciones preventivas. Universitat Miguel Hernández.
 • Juan José Domenech Hurtado. Estudio sobre la aplicación de los exoesqueletos en el ámbito de la ergonomía laboral. Universitat d'Alacant.
 • Marta Lucía Domínguez Pazos. Prevención de riesgos laborales de personal en formación en investigación en nanomateriales. Universitat Internacional de València.
 • Yennifer Ramírez López. Bases técnicas para el desarrollo de un videojuego educativo en PRL en materia de protección y seguridad en caso de incendio. Universitat Politècnica de València
 • Mireya Villaba Alcañiz. Análisis de atmósferas explosivas en una instalación de refrigeración de amoníaco (NH3). Universitat Internacional de València.