Teléfono

Memòria prevencionista

Campanyes preventives

Ves enrere C-09 Seguretat vial laboral: campanya Fes-te visible!

C-09 Seguretat vial laboral: campanya Fes-te visible!

 

Campaña Fes-te Visible!

La campanya Fes-te visible! és un projecte destinat a millorar la seguretat del motorista de repartiment a domicili.En els últims anys els negocis que tenen relació amb el menjar estan en auge i l'enorme desenvolupament d'internet contribueix a això: demanar menjar a domicili, reservar restaurants a través d'aplicacions, etc., són activitats cada vegada més habituals en nostra sociedad.la activitat de serveis de menjars i begudes presenta una elevada sinistralitat durant la jornada de treball, ocupant el tercer lloc en índex d'incidència..L'Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball (INSST) ha decidit prioritzar a aquest col·lectiu i dissenyar una campanya específica per als motoristes. Així naix la Campanya Fes-te visible!
 
El Projecte SIDIN (Sistema de Divulgació d'Informació i Sensibilització) naix de la necessitat de posar en comunicació l'àmbit on es genera el coneixement en prevenció de riscos laborals i el lloc on s'aplica. Per aquest motiu el INSST i el INVASSAT, s'han posat en contacte, per a executar la campanya pilot Fes-te visible! en la Comunitat Valenciana.
 
La campanya pilot s'ha dut a terme durant el segon semestre de 2017 i els seus resultats s'han plasmat en l'Informe sobre la Campanya ¡#Fes-teVisible! del projecte SIDIN.
 
 

 Material de la campanya

 

Sol·licitud de materials::