Memòria prevencionista

ASECAM organitza una jornada sobre prevenció de riscos laborals en les empreses

ASECAM organitza una jornada sobre prevenció de riscos laborals en les empreses

divendres, 15 de novembre de 2019

15/11/2019

L'Associació d'Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM) ha organitzat aquest dijous, 14 de novembre, una Jornada Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals en les Empreses en col·laboració amb Cuatrecasas i la Federació Empresarial Metal·lúrgica Valenciana (FEMEVAL), un esdeveniment que ha tingut lloc en la sala d'actes d'Unió de Mútues.  
 
Aquesta jornada ha començat amb una ponència sobre 'Anàlisi de les resolucions judicials en matèria de Prevenció de Riscos Laborals. Tendències dels últims 5 anys' a càrrec del soci de Cuatrecasas, Javier Molina, i una altra sobre 'Estat de situació, cobertura dels concerts i cost dels accidents per a l'empresa' que ha impartit Miguel Font, cap del Servei de programes i assistència del Centre Territorial de València de l' INVASSAT. 
 
(...)

CSIF avisa que solament existeixen dues unitats mèdiques de prevenció a la província de València i reclama reforços

CSIF avisa que solament existeixen dues unitats mèdiques de prevenció a la província de València i reclama reforços

Dilluns, 4 de novembre de 2019

04/11/2019

El sindicat CSIF explica que en l'actualitat únicament existeixen dues unitats de personal sanitari per a la prevenció de la salut que atenen el conjunt d'empleats públics d'administració del Consell, Justícia i Educació a la província de València. La central sindical assenyala que mentre que la ràtio hauria de ser d'una unitat per cada 2.000 treballadors, a la província de València s'acosta a una unitat per al voltant de 25.000 empleats públics.

La  Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) apunta que el decret 123/2011 de 10 de juliol del Consell, especifica que la Generalitat "haurà d'adoptar totes les mesures precises  per a la prevenció de riscos laborals i la vigilància de la salut dels empleats al seu servei". De la labor de prevenció de riscos s'ocupa l'Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball (*Invassat).

(...)

El CPEV visita al Puerto de Valencia para acercar su potencial a las empresas que conforman la comunidad portuaria

El CPEV visita al Puerto de Valencia para acercar su potencial a las empresas que conforman la comunidad portuaria

miércoles, 25 de septiembre de 2019

25/09/2019

Cerca de 40 personas participaron ayer en la visita al Puerto de Valencia organizada por el Centro Portuario de Empleo de Valencia, CPEV, con el objetivo de acercar la realidad de la actividad portuaria a todas las instituciones y organismos que, de una forma directa o indirecta, tienen relación profesional con el puerto y con las empresas que lo forman.

(...)

Entre los asistentes se encontraban la directora general de Empleo y Formación de LABORA, Rocío Briones, junto al director general de Trabajo y Seguridad Social de la Conselleria de Trabajo, Gustavo Gardey, y responsables de otros organismos públicos como la Inspección Provincial de Trabajo y Seguridad Social; el Instituto Social de la Marina; el INVASSAT o el Instituto Nacional de la Seguridad Social. 

(...)

Sueca defiende la seguridad de las obras en el parque de la Estación

Sueca defiende la seguridad de las obras en el parque de la Estación

sábado, 21 de septiembre de 2019

21/09/2019

El concejal de Urbanismo del Ayuntamiento de Sueca, Fernando Franco, quiso mandar un mensaje de tranquilidad a la ciudadanía ante la incipiente «alarma social» que, según señalaron fuentes municipales, se ha generado por las obras que se están realizando en el templete del parque de la Estación.

Franco, acompañado del coordinador de Seguridad y Salud, Josep Martínez, y de un responsable de la empresa que está realizando los trabajos, se reunió con el director del CEIP Carrasquer, Josep Matoses, para informarle puntualmente de la situación y la falta de riesgo para el alumnado.

(...)

“La empresa debe hacer de la opción más saludable la opción más sencilla”

“La empresa debe hacer de la opción más saludable la opción más sencilla”

domingo, 8 de septiembre de 2019

08/09/2019

Profesionales del Colegio de Dietistas y Nutricionistas de la Comunidad Valenciana (Codinucova) y del Institut Valencià de Seguritat i Salut en el Treball (Invassat) coinciden en que las empresas valencianas todavía tienen la asignatura pendiente de introducir la promoción de la salud en sus equipos y las instan a que pongan al alcance de los trabajadores medios y facilidades para potenciar los hábitos de vida saludable.

"Cuando tenemos un pico de estrés en el trabajo buscamos un placer inmediato. Ahí es donde tiene que estar la empresa, que tiene que hacer de la opción más saludable la opción más sencilla", afirma Luis Cabañas, secretario de Codinucova. Para ello, exhorta a las empresas a comprar fruta a granel en lugar de optar por las máquinas expendedoras.

(...)

Mostrant 1 - 5 de 36 resultats
Articles per pàgina 5
de 8