Teléfono

Memòria prevencionista

El INVASSAT en els mitjans

Ves enrere Felipe Codina ha clausurat l'acte d'entrega de premis de la VII Edició Premis Llum.

Felipe Codina ha clausurat l'acte d'entrega de premis de la VII Edició Premis Llum.

premios llum 2014.jpg
BIOMET 3i DENTAL IBÉRICA y REVESTIMIENTOS ANTICORROSIVOS INDUSTRIALES galardonadas en la VII edición de los Premios LLUM

BIOMET 3i DENTAL IBÈRICA, S.L.
Premi LLUM en la categoria de Trajectòria Empresa Segura

Biomet 3i dental ibèrica, S.L és una de les empreses líders en el mercat de la reconstrucció oral. La seua seu mundial es troba en Palm Beach Gardens (Florida, USA), i té presència en més de 40 països en Orient mitjà, Àfrica i Europa. A Espanya, Biomet 3i compta amb una planta productiva a València, composta per més de 250 treballadors.

Biomet 3i oferix una de les més completes línies en odontologia d'implantes i pilars, augmentada per una línia cada vegada major de productes de regeneració, a més és pionera en el desenrotllament dels implantes d'origen biològic. Biomet 3i és una filial del Grup Biomet, líder mundial en el camp de l'ortopèdia.

Biomet 3i destaca en la seua gestió preventiva per:

•        L'aposta per la Prevenció "des de dalt"
•        La Implicació de tots els membres de l'equip
•        Sumar 1500 dies sense accidents fins al moment
•        La seua iniciativa "100 dies sense accidents, café gratis"
•        La incorporació del ràtio d'accidents en el bonus anual dels empleats
•        La inclusió de tota la formació i informació en la seua plataforma pròpia de formació online
•        Les inversions en millora de les instal·lacions: cobertes, sistemes de ventilació, sòl, insonorització, etc.
•        Els dispensadors automàtics d'EPIs
•        L'adquisició d'un desfibril·lador automàtic per a les seues instal·lacions


REVESTIMENTS ANTICORROSIUS INDUSTRIALS S.L.U
Premi LLUM en la categoria de Trajectòria Empresa Segura-Pime

Revestiments Anticorrosius Industrials desenrotlla servicis de protecció contra la corrosió, metal·lització, reparació de formigons i reforç estructural.

L'empresa inicia les seues activitats en 1932 com a Empresa "Pintures J. Dominguis", comprenent les branques de pintura en l'àmbit de la Construcció Civil i la Industrial, potenciant especialment esta última en la dècada dels seixanta , quan en 1976 passa a constituir-se com "Dominguis Aplicació de Pintures i Revestiments Especials S.L."

Actualment i després de canviar la seua denominació social en 2009 a "Revestiments Anticorrosius Industrials" desenrotlla les seues activitats en els sectors nuclear i industrial, enquadrada dins del Grup GD Energy Services, iniciant la seua expansió internacional amb treballs a França, Mèxic i Holanda.

Respecte a la gestió de seguretat i salut, des de la seua fundació, i més especialment des dels anys 70, amb l'entrada en contacte amb sectors pioners en el camp de la seguretat i salut com el petroquímic o el nuclear, l'empresa ha desenrotllat la filosofia de fer propis els elevats requisits respecte d'això dels seus clients. Ha incorporat des d'un primer moment tècnics de prevenció de riscos  en plantilla, plans d'auditories i inspeccions in-situ en tots els projectes  i disposa de sistemes de gestió certificats per normes internacionals com OHSAS 18001 o CEFRI, fruit d'açò, eixos mateixos clients, com EDF o General Electric, han guardonat a l'empresa amb premis de contractista més segur.

Revestiments Anticorrosius Industrials sempre ha apostat per iniciatives tècniques innovadores molt associades a aspectes de seguretat i salut laboral que a més han millorat la seua competitivitat i li han donat noves oportunitats de negoci, per exemple:

•        Disseny i desenrotllament del Robot Tirant de metal·lització que automatitza un treball realment dur per a l'operari.
•        Substitució de materials de xorrat amb sílice per altres de baix impacte que requerixen menys mesures de protecció.
•        Instal·lació d'elements d'ecosellado per a confinament de pols en els treballs.
•        Programa propi de foment de cultura de seguretat i reducció d'error humà (REREDER).