Tel猫fon

Mem貌ria prevencionista

El INVASSAT en els mitjans

Ves enrere ACUERDO de 10 de marzo de 2017, del Consell, de aprobaci贸n del II Plan de igualdad de mujeres y hombres de la Administraci贸n de la Generalitat.

ACUERDO de 10 de marzo de 2017, del Consell, de aprobaci贸n del II Plan de igualdad de mujeres y hombres de la Administraci贸n de la Generalitat.

馃憠Segons estableix el Reglament Org脿nic i Funcional de la Conselleria, la Subdirecci贸 General del Gabinet T猫cnic assumeix les funcions com a Unitat d'Igualtat, amb car脿cter transversal i en coordinaci贸 amb la Direcci贸 General de l'Institut de les Dones.

La Unitat d'Igualtat informa que al DOCV de 10 d'abril s'ha publicat l'Acord de 10 de mar莽 pel qual s'aprova el II Pla d'Igualtat de dones i homes de l'Administraci贸 de la Generalitat:

 

En l'Objectiu 1 d'aquest, s'estableixen accions per tal de 芦Dinamitzar el funcionament de les Unitats d'Igualtat de les Conselleries com a 貌rgans competents i responsables en l'aplicaci贸 del Pla d'Igualtat.禄

Igualment, dins de les mesures del pla, la n煤mero 5.10 estableix que les Conselleries hauran de divulgar i difondre el II Pla d'Igualtat de dones i homes en l'Administraci贸 de la Generalitat, per al ple coneixement del seu personal.