Memòria prevencionista

Visualització de contingut web

Campanya #CulturaPreventiva (2017)

 

 

El Consell ha posat en marxa per primera vegada una campanya per a conscienciar a tota la societat sobre la importància de prevenció de riscos i la #culturapreventiva. El Conseller d'Economia Sostenible, Comerç i Treball, Rafael Climent, ha presentat la campanya junt amb la directora general de Treball, Cristina Moreno. 

Climent ha explicat que l'objectiu d'esta campanya és "concienciar a tota la ciutadania que és una responsabilitat de tots el tema dels riscos laborales". "Cómo diu la campanya, aprendre a previndre és aprendre a viure i en funció de com visquem podem evitar els riscos, ha destacat el conseller, que hi ha assenyalat que l'objectiu del Consell "no és només previndre riscos, sinó treballar pel benestar dels treballadors".

La directora general de Treball i Benestar Laboral, Cristina Moreno, ha fet insistència en què és la primera vegada que, des de la Generalitat, es posa en marxa una campanya en un tema tan sensible com els riscos laborals. Moreno ha recalcat que és necessari inculcar des de la infància i en la llar la #CulturaPreventiva.

 

 

Visualització de contingut web

Carteles metro Campaña #CulturaPreventiva

 

#CulturaPreventiva